خانه » ۳ توزیع‌های برتر لینوکس برای کاربران مک
لینوکس

۳ توزیع‌های برتر لینوکس برای کاربران مک

اپل همیشه علاقه زیادی به طراحی چیزهای زیبا داشته است، چه در مورد نرم افزار آنها صحبت کنیم، چه در خصوص iPhone، iPad یا Mac صحبت کنیم.

فقط به اصل طراحی آنها نگاه کنید:

یکپارچگی زیبایی شناختی نشان می دهد که ظاهر و رفتار یک برنامه چقدر با عملکرد آن یکپارچه می شود.برای مثال، اپلیکیشنی که به افراد کمک می‌کند تا یک کار جدی را انجام دهند، می‌تواند با استفاده از گرافیک‌های ظریف و محجوب، کنترل‌های استاندارد و رفتارهای قابل پیش‌بینی، تمرکزشان را حفظ کند.از سوی دیگر، یک اپلیکیشن فراگیر، مانند یک بازی، می‌تواند ظاهری فریبنده ارائه دهد که نوید سرگرمی و هیجان را می‌دهد و در عین حال کنجکاوی را تشویق می‌کند.

در حالی که ضرب المثل “هر چقدر پول بدهی آش می خوری” در مورد محصولات اپل صدق می کند، اما همه نمی توانند هزینه بالایی را برای یکی از محصولات خود بپردازند یا تمایلی به پرداخت این مبالغ ندارند.

این یکی از مزایای استفاده از لینوکس است. اگر زیبایی و همچنین ثبات لینوکس را دوست دارید، این مقاله برای شما مناسب است. ما در مورد بهترین توزیع های لینوکس برای کاربران مک بحث خواهیم کرد.

۱. Elementary OS

سیستم عامل Elementary محیط دسکتاپ Pantheon را اجرا می کند و سیستم عامل احساس مشابهی با مک OS به شما می دهد. تیم Elementary به طور خستگی ناپذیری تلاش می کند تا ظاهر و عملکرد را با هم ترکیب کنند و کل سیستم عامل را به یکی از منحصر به فردترین و شیک ترین توزیع های لینوکس در دسترس تبدیل کند.

معرفی AppCenter

تیم Elementary یکی از منحصربه‌فردترین راه‌ها را برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن لینوکس معرفی کرده است تا بتوانند نرم‌افزار خود را آزادانه توزیع کنند. این مانند مرکز نرم افزارهای دیگر است، اما کاملاً با خط مشی «پرداخت آنچه می خواهید» دوباره طراحی شده است. به عنوان مثال، می‌خواهید برنامه‌ای را دانلود کنید که قیمت آن ۱۰ دلار است. اگر نمی خواهید ۱۰ دلار برای برنامه خرج کنید، می توانید هر عدد دیگری را وارد کنید. ۸ دلار، ۵ دلار، ۳ دلار یا حتی ۰ دلار. به این ترتیب، شما اساساً می توانید برچسب قیمت خود را بنویسید و از توسعه دهنده حمایت کنید حتی اگر نمی خواهید محصول او را با قیمت ۰ خریداری کنید.

معرفی برنامه‌های انتخابی Elementary.

برنامه های مدیریت شده چیست؟ برنامه‌های انتخاب‌شده نرم‌افزاری هستند که با پیروی از طراحی و سایر اصول تعیین‌شده توسط تیم Elementary با سیستم عامل نصب می‌شوند. هر برنامه مدیریت شده توسط تیم رسمی Elementary برای اطمینان از تجربه کاربر بومی و همچنین احترام به حریم خصوصی بررسی می شود.

۲. deepin

Deepin زیباترین سیستم عامل مبتنی بر دبیان است که من تا به حال استفاده کرده ام. همه چیز از عملکرد تا جلوه‌های انتقال، تا فروشگاه نرم‌افزاری Deepin با ویژگی‌های خاص آن‌ها چیزهایی هستند که من در هیچ جای دیگری ندیده‌ام، حتی وقتی آن را مستقیماً با سیستم‌عامل مک اپل مقایسه می‌کنم.

یکی از مزایای دیپین لینوکس، خارج از زیبایی و عملکرد، این است که بسیار کاربرپسند و پایدار است، بنابراین در صورت انتخاب با deepin، برای آشنایی با لینوکس مشکلی نخواهید داشت. مرکز نرم افزار آنها این کار را به گونه ای انجام می دهد که شما حتی واقعاً به ترمینال نیاز نخواهید داشت، زیرا آنها به طور پیش فرض، برخلاف بسیاری از توزیع های دیگر، مخازن بیشتری را در فروشگاه خود اضافه می کنند. براحتی فقط کلیک کنید و نرم افزار را نصب کنید.

مزایای Deepin

۱- فروشگاه نرم افزار deepin ساخته خودش است، نه یک کپی از فروشگاه برنامه های توزیعی دیگر. بنابراین شما را در جریان آخرین، بهترین و مفیدترین برنامه های موجود برای آزمایش قرار می دهد. دسته بندی های زیادی برای انتخاب وجود دارد و نوار جستجوی کلمات کلیدی بسیار قدرتمندی دارد.

۲- Deepin پاسخگو و روان است، بنابراین در طول استفاده، هیچ گونه تاخیری را تجربه نخواهید کرد.

۳- بسیاری از ابزارهای مورد نیاز قبلاً نصب شده‌اند؛ بنابراین احتمالاً نیازی به صرف زمان زیادی برای فرآیند راه‌اندازی اولیه نخواهد بود.

۴- سفارشی سازی به یک سطح جدید: Deepin به شما این امکان را می دهد که هر جنبه ای از سیستم عامل را در تنظیمات سفارشی کنید. نیازی به دانلود ابزارهای سفارشی سازی از هر نوعی نیست، زیرا همه آن قبلاً یکپارچه شده است.

۵- دیپین لینوکس اولین توزیعی است که یک محیط دسکتاپ را معرفی کرد که از فناوری HTML5 بهره می برد. این موضوع اجازه می دهد تا تجربه کاربری روانی را به کاربر ارائه دهد که شبیه هیچ چیز دیگری نیست. برنامه‌ها به ندرت (اگر نگویم هرگز) خراب می‌شوند.

۳. KDE neon

KDE neon یک توزیع لینوکس پیشرفته مبتنی بر اوبونتو است که بر پشتیبانی طولانی مدت تمرکز دارد و جدیدترین محیط دسکتاپ Plasma 5 را اجرا می کند و یکی از “سرگرم کننده ترین” مشتقات اوبونتو است که می توانید استفاده کنید.

ویژگی های کلیدی:

۱- پشتیبانی از چند مانیتور اگر یک گیمر، ویرایشگر ویدیو، طراح گرافیک یا فقط یک آدم پرکار هستید که کارهای زیادی را همزمان انجام می دهد، داشتن چندین مانیتور اساساً یک امر عادی است. همانطور که گفته شد، در جایی که توزیع‌های دیگر در اتصال موثر به چندین نمایشگر مشکل دارند، نئون KDE این کار را به پیاده‌روی در پارک تبدیل می‌کند.

۲- پشتیبانی ابزارک و ابزارک:  KDE نئون ده ها ابزارک و ابزار دارد که می توانید آنها را به دسکتاپ خود اضافه کنید تا بتوانید از آنها به عنوان ابزار استفاده کنید. از یادداشت های چسبناک تا اطلاعات سلامت سیستم، استفاده از CPU، جستجوی سریع، پیام رسانی سریع یا اخبار، نئون نیاز ها شما را پوشش می دهد.

۳- میانبرهای صفحه کلید: KDE نئون دارای یک ویرایشگر میانبر صفحه کلید است که به شما امکان می دهد میانبرهای صفحه کلید را اضافه، حذف یا تغییر دهید. شما می توانید کلیدهای سفارشی را برای باز کردن یک برنامه خاص یا انجام یک عمل/فرمان خاص تعریف کنید.

۴- حرکات ماوس:  مانند ویرایشگر میانبر، می‌توانید یک حرکت ترسیمی خاص با ماوس خود تعریف کنید و برنامه را بر اساس حرکتی که با ماوس/پد لمسی انجام می‌دهید باز می‌کند.

۵- راه اندازی سریع با KRunner:  هنگامی که کلیدهای ALT+F2 را فشار می دهید، یک منوی اجرا در مرکز بالای صفحه نمایش شما نمایش داده می شود. این امکان راه اندازی سریع برنامه ها را فراهم می کند. همچنین می توانید با تایپ gg: your search query از کادر Run در گوگل جستجو کنید

۶- (ET) Phone Home – KDE Connect:  به زبان ساده، (KDE) Connect برنامه ای است که به تلفن هوشمند شما اجازه می دهد که با رایانه شما ارتباط برقرار کند. برخی از ویژگی ها:

  • اعلان‌های iPhone یا Android را در رایانه خود مشاهده کنید.
  • موسیقی‌هایی را که روی تلفن تان پخش می‌شود، مستقیماً از دستگاه تان کنترل کنید.
  • ماوس بی سیم خراب است؟ مشکلی نیست! از تلفن خود به عنوان صفحه لمسی/موس استفاده کنید.
  • در صورتی که آن را در جایی از آپارتمان خود گم کرده اید و نمی توانید آن را پیدا کنید، یک سیگنال هشدار با صدای بلند به تلفن هوشمند خود ارسال کنید.
  • ارسال و دریافت فایل بین دو دستگاه.

مهدی منصوری

من مهدی منصوری و کارشناس حوزه نرم افزار و امنیت اطلاعات هستم. کارشناسی ارشد خودم را در رشته امنیت اطلاعات از دانشگاه مالک اشتر تهران گرفتم. هم اکنون در زمینه DevOPS مشغول هستم. و در زمان های ممکن در این سایت و چند سایت دیگه مطلب می گذارم

درباره نویسنده

مهدی منصوری

من مهدی منصوری و کارشناس حوزه نرم افزار و امنیت اطلاعات هستم. کارشناسی ارشد خودم را در رشته امنیت اطلاعات از دانشگاه مالک اشتر تهران گرفتم.
هم اکنون در زمینه DevOPS مشغول هستم. و در زمان های ممکن در این سایت و چند سایت دیگه مطلب می گذارم

افزودن نظر

برای ارسال نظرات خود اینجا را کلیک کنید