خانه » 8 وب سایتی که کاربران لینوکس باید بوک‌مارک کرده باشند
لینوکس

8 وب سایتی که کاربران لینوکس باید بوک‌مارک کرده باشند

در اینجا لیستی از وب سایت‌های لینوکس مورد علاقه خودم را معرفی می‌کنم. امیدوارم شما هم آنها را دوست داشته باشید.

وقتی صحبت از لینوکس می‌شود، همیشه چیزی برای یادگیری وجود دارد، حتی برای متخصصان لینوکس.

بنابراین، وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌هایی وجود دارند که هم برای تازه‌کارها و هم برای کاربران با تجربه لینوکس مفید هستند. اجازه دهید برخی از بهترین گزینه ها را برای شما فهرست کنم.

1. ArchWiki

ArchWiki حاوی اطلاعات مختلفی است. شما می‌توانید در این سایت در مورد یک ابزار، یک فناوری امنیتی، یک نصب‌کننده، یک محیط دسکتاپ یا هر چیز دیگری اطلاعات مفیدی پیدا کنید.

از نظر فنی، به عنوان پورتال مستندسازی برای توزیع Arch Linux عمل می‌کند. با این حال، می‌توانید آموزش‌ها، راهنماها، پرسش‌های متداول و سایر اطلاعات ضروری در موارد متعددی را بیابید این وب سایت حتی اگر از Arch Linux استفاده نمی‌کنید می‌تواند برای شما مفید باشد.

بطور کلی اطلاعات در این سایت به خوبی ارائه شده، و مقالات آن به طور کامل بررسی/به روز شده، و برای خواندن آسان است.

2. Explainshell

Explainshell یک پورتال جالب است که به شما کمک می کند تا با آرگومان‌های استفاده شده در یک فرمان آشنا شوید.

معمولاً صفحات man یا اطلاعات مربوط به دستورات را جداگانه جستجو می‌کنید. Explainshell این روند را تسریع می‌کند تا اطلاعات مورد نیاز به همراه پیوند به صفحات مربوطه را به شما ارائه دهد.

این سایت ابتدا اطلاعاتی را که از مخزن صفحه مدیریتی اوبونتو به دست آمده را نمایش می دهد. بنابراین، چه در حال نصب یک نرم‌افزار، چه بر روی یک Git commit یا اتصال به SSH باشید، می‌توانید با استفاده از Explainshell تمام دستورات را بررسی کنید.

3. Crontab.guru

اگر کارهای زمانبندی‌شده و برنامه‌ریزی‌هایی را برای خودکار کردن کارها ایجاد می‌کنید ، Crontab.guru یک وب‌سایت مفید است.

شما فقط می توانید تنظیمات وظیفه‌ای که می خواهید آنرا زمانبندی کنید در این سایت وارد کنید و جزئیات آن را دریافت کنید. حتی اگر در cron jobها تازه کار هستید، می‌توانید فیلد ماه/روز/هفته در ویرایشگر را مشخص کنید. و تا زمانی که به ترکیب مورد دلخواه برسید می‌توانید آن را ویرایش کنید و در نهایت از آن استفاده کنید.

4. Distrowatch

Distrowatch پورتالی است که هر کاربر لینوکس ممکن است قبلاً آن را بشناسد. این وب سایت بخاطر فهرست کردن توزیع‌های پرطرفدار لینوکس محبوب است. برای برخی توزیع‌ها حتی نمودار محبوبیت را ارائه می‌کند تا ببینند آیا توزیع مورد علاقه شما بالاتر از دیگران است یا خیر.

می‌توانید به‌روزرسانی‌های آخرین نسخه‌های توزیع را دریافت کنید، مواردی که ممکن است تا به حال نشنیده باشید، همراه با خلاصه‌ای از تغییرات برای نسخه‌های جدید.

اگر در خبرنامه آن مشترک شوید، آنها همچنین بررسی‌های توزیعی را منتشر می کنند و برخی از اخبار توسعه توزیع‌های لینوکس را نیز پوشش می دهند. این وب سایت برای کاربرانی که به دنبال پیگیری آخرین توزیع‌ها هستند، مفید است.

5. Phoronix

فورونیکس یکی از قدیمی ترین وب سایت‌های لینوکس با بهترین محتوای متمرکز بر سخت افزار است.

اگر به دنبال benchmark لینوکس با آخرین پردازنده یا عملکرد یک توزیع باشید، فورونیکس این اطلاعات را ارائه می‌کند. شما همچنین می‌توانید بطور منظم از اخبار و به‌روزرسانی‌های توسعه در دنیای لینوکس را دریافت می کنید.

6. Ubuntu Blog

وبلاگ Canonical درباره اوبونتو، پیشرفت‌های آن، به‌روزرسانی‌های سازمانی و سایر پیشرفت‌های تکنولوژیکی است.

اگر می خواهید با همه چیز در مورد اوبونتو همراه باشید، وبلاگ اوبونتو بهترین مکان برای اینکار است. چه از علاقه‌مندان به اینترنت اشیا باشید، چه یک مهندس رباتیک که از اوبونتو استفاده می‌کند، همیشه همه این وب سایت اطلاعاتی برای ارائه به شما خواهد داشت.

با توجه به اینکه اوبونتو یکی از پر کاربردترین توزیع‍‌های لینوک است، هرگز نمی توانید تمام این به‌روزرسانی‌ها را از یک وبلاگ خاص دریافت کنید.

7. GamingOnLinux

GamingOnLinux بهترین پورتال برای همه چیز در خصوص بازی‌های لینوکس و Steam Deck است.

همه چیز در مورد تغییرات و توسعه، ارائه یک بازی جدید، نسخه های SteamOS، SteamVR، را که می تواند برای کاربران لینوکس مهم باشد، در این وب سایت پیدا خواهید کرد.

8. /r/Linux on Reddit

اگرچه Reddit دیگر جایی نیست که قبلا بود، Subreddits هنوز ارزش دنبال کردن را دارد.

Subreddit لینوکس یک انجمن برای آخرین اتفاقات در جهان منبع‌باز و لینوکس است. اگر می‌خواهید در جریان به‌روزرسانی‌ها باشید، یک وب سایت مناسب است.

مهدی منصوری

من مهدی منصوری و کارشناس حوزه نرم افزار و امنیت اطلاعات هستم. کارشناسی ارشد خودم را در رشته امنیت اطلاعات از دانشگاه مالک اشتر تهران گرفتم. هم اکنون در زمینه DevOPS مشغول هستم. و در زمان های ممکن در این سایت و چند سایت دیگه مطلب می گذارم

درباره نویسنده

مهدی منصوری

من مهدی منصوری و کارشناس حوزه نرم افزار و امنیت اطلاعات هستم. کارشناسی ارشد خودم را در رشته امنیت اطلاعات از دانشگاه مالک اشتر تهران گرفتم.
هم اکنون در زمینه DevOPS مشغول هستم. و در زمان های ممکن در این سایت و چند سایت دیگه مطلب می گذارم

افزودن نظر

برای ارسال نظرات خود اینجا را کلیک کنید