خانه » 10 وب سایتی که همه کاربران لینوکس باید بوک مارک کنند
لینوکس

10 وب سایتی که همه کاربران لینوکس باید بوک مارک کنند

صدها سایت لینوکس، وب سایت ها، وبلاگ ها و انجمن ها وجود دارد. اینها بهترین مواردی هستند که باید دنبال کنید.

صدها سایت لینوکس، وب سایت ها، وبلاگ ها، انجمن ها و غیره وجود دارد. اما کدام یک را باید دنبال کنید؟ خوب، در این مقابه من به10 سایت عالی لینوکس اشاره می کنم.

1. OMG! Ubuntu!

احتمالاً سرگرم کننده ترین و جذاب ترین وب سایت در کل لیست من، OMG! اوبونتو! است. تقریباً به طور کامل توسط یک فردی به نام جوی اسندون نوشته شده است. در حالی که گهگاه مشارکت کنندگان دیگری نیز وجود دارند، اما اسندون نیروی محرکه آن است.

با ارائه اخبار قابل اعتماد در مورد آخرین پیشرفت‌های لینوکس، و با تمرکز بر اوبونتو (و Unity و سایر محیط‌های دسکتاپ اوبونتو)، همچنین آموزش‌ها، اخبار بازی، جدیدترین‌ جزئیات برنامه‌ها، تم ها، بازی‌ها و دسکتاپ را خواهید دید.

با تم وب سایت دلپذیر خود، و ارائه مشاوره عالی، OMG! اوبونتو! یک مقصد آنلاین مورد نیاز است.

2. It’s FOSS

یک سایت دوست داشتنی با یک خبرنامه هفتگی، It’s FOSS (مخفف “free and open source software “) فراتر از لینوکس است و مجموعه ای از اخبار و نکات منبع باز را ارائه می دهد. با آموزش‌ها و کتاب‌های الکترونیکی رایگان، این وب‌سایت دارای تیمی متشکل از شش مشارکت‌کننده است، بنابراین می‌توانید انتظار صداها و نظرات مختلف را داشته باشید.

یکی از چیزهای عالی در مورد It’s FOSS این است که عموما اخباری را پوشش می‌دهد که دیگر سایت‌ها به آن‌ها نمی پردازند. این را با ارائه‌ای عالی و یک جامعه پرشور همراه کنید، به شدت توصیه می‌شود که آخرین اخبار و مقاله‌های It’s FOSS را دنبال کنید.

3. Ask Ubuntu

شروع کار با لینوکس ساده است. اما یادگیری بیشتر این دانش و عیب یابی، می تواند سخت تر باشد. با این حال، کاری که می‌توانید انجام دهید این است که آنلاین شوید و مکان مناسبی برای پرسیدن سؤال پیدا کنید.

این مکان ممکن است Reddit باشد (به پایین مراجعه کنید) یا ممکن است Ask Ubuntu، یکی از بزرگترین سایت‌های پرسش و پاسخ لینوکس باشد. ایده ساده است: شما مشکل را جستجو می کنید و راه حل ها را می خوانید. اگر هیچ چیزی با سناریوی شما مطابقت ندارد، یک حساب کاربری ایجاد کنید، سؤال را بپرسید و منتظر بمانید. بزودی پاسخ خود را دریافت خواهید کرد.

4. Linux Journal

یک مجله چاپی است که در قالب های دیجیتال نیز موجود است. بیش از 20 سال از تولد این نشریه می گذرد. اگر می خواهید در مورد پلتفرم بیشتر بدانید، این سایت منبع عالی است که نگاهی جامع به دنیای لینوکس ارائه می کند. فراتر از bash و توزیع‌های مورد علاقه‌تان، نحوه استفاده از لینوکس در علم، فناوری، مراقبت‌های بهداشتی و بسیاری موارد دیگر را در آن بیابید.

مقاله‌های مجلات قدیمی هر از چند گاهی بروزرسانی می‌شوند و به شما مطالب زیادی برای خواندن می‌دهند. روش‌ها و بررسی‌های معمول را می‌توان در کنار وبلاگ‌های مشارکت‌کنندگان باسابقه نشریه لینوکس مشاهده کرد.

انتخاب با شماست: چه در مجله مشترک شوید یا نه، اما ارزش این را دارد که وب سایت نشریه لینوکس را در بوکمارک های خود داشته باشید.

5. Linux Today

با نزدیک شدن به دنیای لینوکس صرفاً از زاویه شرکتی، لینوکس امروز مملو از اخبار و اطلاعات است. این سایت دارای مطالب خبری خود دسته‌هایی مانند مدیریت فناوری اطلاعات، زیرساخت، امنیت و ذخیره سازی جای داده است.

مطالب این سایت از بسیاری جهات بر اهمیت لینوکس برای اینترنت، مدیریت سرور و رایانش ابری تاکید می کند. محتوا ممکن است در ابتدا کمی خشک به نظر برسد، و مطمئناً مانند یک نشریه صنعتی است. اما ویژگی ها و اخباری را در این سایت خواهید یافت که بعید است در سایت های دیگر وجود داشته باشند. به این ترتیب، این سایت مطمئنا ارزش خواندن دارد.

6. DistroWatch

این یکی از مهم ترین وب سایت ها در دنیای لینوکس است. DistroWatch تقریباً به هر سیستم عامل لینوکس پیوند دارد.

بخش اخبار به طور مرتب با جزئیات آخرین توزیع‌های پایدار و آزمایشی به‌روزرسانی می‌شود، و به جامعه لینوکس ایده خوبی از آنچه منتشر می‌شود و زمان ارائه می‌دهد.

در همین حال، پیوندهایی از طریق DistroWatch به صفحات دانلود توزیع مختلف به همراه اطلاعاتی در مورد محبوبیت هر توزیع ارائه می شود. جدول رتبه بندی این سایت توسط بسیاری از وب سایت ها و نشریات به عنوان شاخصی از شکل فعلی محبوبت توزیع های لینوکس استفاده می شود. به عنوان مثال، لینوکس مینت چند سالی است که در صدر جدول رتبه بندی DistroWatch قرار دارد.

7. Gaming on Linux

باتوجه به اینکه که رشد تولید بازی‌ها در لینوکس ادامه دارد، پیدا کردن یک وب سایت اختصاصی در این خصوص جای تعجبی ندارد! که به عنوان «جامعه بازی‌های لینوکس و SteamOS» توصیف می‌شود، در این سایت تعداد قابل توجهی از بازی‌ها با نمایش تصاویر و کلیپ‌های ویدیویی معرفی می‌شوند.

می‌توانید در سایت Gaming on Linux یک انجمن، کانال IRC و پخش‌های زنده بازی از اعضای انجمن پیدا کنید.

چیزی که در مورد این سایت جالب است، نحوه برخورد سایت با موضوعات خاص است. نویسیندگان می‌روند و با توسعه دهندگانی که بر پروژه‌ها نظارت دارند صحبت می کنند تا اطلاعات بیشتری کسب کنند. این یک رویکرد هوشمندانه است که باعث می‌شود این سایت به یک منبع مطالعاتی آنلاین غیرقابل چشم پوشی تبدیل شود.

8. /r/linux

از دیدن Reddit در این لیست نباید تعجب کنید. این سایت مقصد آنلاین محبوب و بزرگترین انجمن برای موضوعات مختلف است.

این احتمالاً گزیده‌ترین مجموعه از محتوای مرتبط با لینوکس در وب است و همیشه چیزی برای اظهار نظر وجود دارد. شما می‌توانید مدت زمانی که توزیع فعلی خود را اجرا می کنید، مدت زمانی که از لینوکس استفاده می کنید یا واقعاً در مورد ویندوز چه فکر می کنید با Reddit به اشتراک بگذارید…

9. Linux Magazine

مجله Linux به صورت چاپی یا PDF موجود است، یک نشریه از ایالات متحده است که می توان آن را به صورت آنلاین یا روی دکه های روزنامه فروشی خریداری کرد. با این حال، وب سایت اطلاعات زیادی را برای خواندن در اختیار شما قرار می‌دهد.

اگر یک تکنسین لینوکس یا ادمین سیستم هستید، با ویژگی‌ها، آموزش‌ها، مقالات سفید و تمرکز زیاد روی اجرای یک شبکه لینوکس، احتمالاً نیاز به اشتراک در مجله Linux دارید. اگر با این سایت آشنایی ندارید، واقعاً باید آن را در لیست بوک‌مارک‎‌های خود داشته باشید.

10. NixCraft

این وبلاگ با ظاهری ساده از سال 2000 در حال فعالیت است و به طور منظم اخبار مفید لینوکس و نکات لازم را به اشتراک می گذارد. مطمئناً، جدیدترین اخبار در مورد جالب‌ترین سخت‌افزار لینوکس (به عنوان مثال، تلفن Librem 5 از Purism ) را خواهید یافت، در این سایت مجموعه‌ای از مقالات عیب‌یابی به همراه برخی آموزش‌های حاشیه‌ای نیز وجود دارد.

به عنوان مثال، احتمالاً نیازی به دانستن نحوه ایجاد فید RSS 2.0 در پایتون دارد، این اطلاعات — و خیلی بیشتر — در NixCraft وجود دارد

آیا از این سایت ها استفاده می کنید؟ آیا می خواهید چند جایگزین پیشنهاد دهید؟ نظر خود را با من در میان بگذارید.

مهدی منصوری

من مهدی منصوری و کارشناس حوزه نرم افزار و امنیت اطلاعات هستم. کارشناسی ارشد خودم را در رشته امنیت اطلاعات از دانشگاه مالک اشتر تهران گرفتم. هم اکنون در زمینه DevOPS مشغول هستم. و در زمان های ممکن در این سایت و چند سایت دیگه مطلب می گذارم

درباره نویسنده

مهدی منصوری

من مهدی منصوری و کارشناس حوزه نرم افزار و امنیت اطلاعات هستم. کارشناسی ارشد خودم را در رشته امنیت اطلاعات از دانشگاه مالک اشتر تهران گرفتم.
هم اکنون در زمینه DevOPS مشغول هستم. و در زمان های ممکن در این سایت و چند سایت دیگه مطلب می گذارم

افزودن نظر

برای ارسال نظرات خود اینجا را کلیک کنید